BBQ ERI

            Valmistame ka eritellimusel BBQ ahjusid.  Näiteks BBQ 1120

 

Ahjuga saab valmistada suitsutatud liha ja kalatooteid, samuti saab valmistada ahjuga oivalist grilli. Toidu suurepärase valmimise tagab ahjus olev uuendus - kuumaaluse kõrgus hoovaga reguleeritav.  Kuumaaluse kõrguse reguleerimine võimaldab muuta lihale toimivat temperatuuri. Temperatuuri muutmisega on võimalik näiteks liha grillimisel kõigepealt lihal poorid kinni kõrvetada ja hiljem lasta sellel järelküpseda, mille tulemusena jäävad lihale oma "mahlad" sisse ja valmiv liha on pehme ja "mahlakas" . Samuti võimaldab kuumaaluse tõstmine väiksema koguse toidu valmistamisel kasutada vähem grillsütt või võtta viimast, kui söe kuumus hakkab langema.

Kuumaaluse tõstmisega saab muuta ka suitsutamisel grillitavale tootele toimivat suitsu ja kuumuse koosmõju .

Ahju koldeosa saab kasutada ka pliidina.

Ahju põhjas on 4-5 mm paksusest terasest valmistatud põhjaplaadid ehk kuumaalused. Kuumaaluste kõrgused on hoobadega reguleeritavad. Kaasas veevannid (suitsutamisel õhuniiskuse tõstmiseks). Ahjus on 3mm  20x20 mm ruuduga terasrestid. Suitsutõmme on reguleeritav korstnajalgades asuvate siibritega. Korstnad on eemaldatavad ja valmistatud katuseplekist.

Grillimiskambri (suitsukambri) pikkus 1120 mm*, diameeter 410 mm, metalli paksus 4 mm.

Kolde sügavus 420 mm, diameeter 300 mm, valmistatud 4-5 mm paksusest metallist. Põhjas malmrest ja tuhasahtel.

Ahju kõrgus eemaldatud korstnatorudega 1030* mm, koos korstnatorudega 1910* mm, ahju pikkus 1760* mm, laius 800-850* mm (gabariitmõõtmed võivad erineda esitatust ca 5% ulatuses).

* Täpsed mõõdud kokkuleppel

TELLIMISEL VÕIMALIK VALMISTADA KA VASTAVALT TELLIJA SOOVIDELE!